Рачуноводствена и ревизорска професија имају незамјењиву улогу у свакој држави, а Ваша одлука да постанете њен дио представља корак напријед у Вашој каријери. Актуелна истраживања на глобалном нивоу показују да је ријеч о једној од најатрактивнијих професија која неспорно има будућност. Ова професија захтијева висока стручна знања и компетенције, а прије свега изузетне моралне квалитете појединца. Једна је од ријетких професија на нашим просторима која је међународно призната, па су и критерији у погледу потребних знања и способности за стицање квалификација високи. Обуку вршимо више од 16 година за редом, а анализе показују висок степен знања наших полазника на испитима, што је, прије свега, резултат јединственог приступа који користимо у обуци и високе компетентности наших инструктора.

ПРИСТУП ОБУЦИ КАНДИДАТА

Садржај инструктивне наставе који смо креирали за Ваше потребе заснива се на Јединственом програму за стицање професионално-стручних звања у БиХ. При томе, имали смо у виду да кандидати већ посједују одређени ниво знања стечен претходним школовањем, радом у пракси, те у одређеној мјери изучавањем предметне материје кроз самосталну припрему. Имајући претходно у виду циљ ове обуке јесте да се из кандидата извуче максимум и тиме оствари пролаз на тесту. У том смислу, наши инструктори ће Вам дати савјете за најбоље приступе при изради теста у условима ограниченог времена, односно како да користите логику и знање које посједујете у рјешавању питања и задатака, те указати како да избјегнете одређене логичке замке у тестовима. У току наставе се обрађују оквирна питања објављена од стране КРР БиХ и анализирају типични задаци са претходних испитних рокова.

Инструктивна настава се изводи online у реалном времену путем CISCO WEBEX платформе. За учешће на online инструктивној настави потребни су вам рачунар са звучницима или лаптоп или мобилни телефон са конекцијом на интернет, те инсталирану Cisco Webex Desktop апликацију. Уколико желите постављати питања морате имати микрофон или слушалице са микрофоном, а питања можете постављати и у писаној форми путем чета. 

Инструктивна настава се одржава два пута годишње у априлу и октобру. Предавања се за један предмет организује у току пет (шест) радних дана (од понедељка до суботе) по два школска часа дневно у једној седмици, са почетком у 18 часова.

Наши инструктори су признати експерти, професори и стручњаци из области рачуноводства, ревизије и пореских система.